Accessibility Tools

Γνωρίστε το σύστημα PI™

την πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη βιομηχανική πλατφόρμα διαχείρισης δεδομένων στον κόσμο
για την αποθήκευση και την οπτικοποίηση δεδομένων σε πραγματικό χρόνο, την οποία εμπιστεύονται τόσο οι μηχανικοί όσο και οι CIOs.
Το PI System™ της OSIsoft είναι το σύστημα καταγραφής των επιχειρησιακών δεδομένων. Για πάνω από 40 χρόνια, το λογισμικό αυτό έχει επιτρέψει στη βιομηχανία να συλλέγει, να τυποποιεί, να συσχετίζει και να ομοσπονδοποιεί μεγάλους όγκους βιομηχανικών, επιχειρησιακών δεδομένων. Ως σύστημα καταγραφής, το PI System™ παρέχει τα θεμελιώδη δεδομένα που επιτρέπουν τη λήψη καλύτερων αποφάσεων, βελτιώνουν τις επιχειρηματικές διαδικασίες και τροφοδοτούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Το PI System™ συλλέγει, αναλύει, οπτικοποιεί και μοιράζεται μεγάλους όγκους δεδομένων υψηλής πιστότητας, χρονοσειρών από πολλαπλές πηγές σε ανθρώπους και συστήματα σε όλες τις λειτουργίες. Μέσω της πρόσβασης σε βασικά δεδομένα και πληροφορίες, το PI System™ έχει βοηθήσει κορυφαίες εταιρείες να επιτύχουν μεγαλύτερες επιχειρησιακές βελτιώσεις και καινοτομίες που οδηγούν σε επιχειρηματικό μετασχηματισμό.
This image for Image Layouts addon

Η OSIsoft συνεργάζεται με...

 • πάνω από 1.000 κορυφαίες εταιρείες ενέργειας στον κόσμο, με
 • 38 από τις 40 κορυφαίες εταιρείες πετρελαίου και φυσικού αερίου της παγκόσμιας Fortune,
 • όλες τις 10 κορυφαίες εταιρείες μετάλλων και εξόρυξης της παγκόσμιας Fortune,
 • 37 από τις 50 μεγαλύτερες εταιρείες χημικών και πετροχημικών προϊόντων στον κόσμο και
 • 9 από τις 10 κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες της Global Fortune.

ΑΓΟΡΕΣ / ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ

Image
Image
 • Το σύστημα PI System™ μπορεί να εντοπίσει προβλήματα με μια αντλία πριν χαλάσει ή να βοηθήσει τους μηχανικούς να ρυθμίσουν τις μεταβλητές παραγωγής σε μια γραμμή παραγωγής για να αυξήσουν την παραγωγή και τα έσοδα. Με το PI System™, τα δεδομένα σας είναι προσβάσιμα, αξιοποιήσιμα και πολύτιμα για όλους στην επιχείρησή σας.
 • Μπορείτε επίσης να μεταφέρετε τα δεδομένα του PI System™ σε αναλυτικά στοιχεία τρίτων για να διεξάγετε βελτιστοποιήσεις σε επίπεδο επιχείρησης ή να μοιράζεστε τα δεδομένα του PI System™ με παρόχους υπηρεσιών και ρυθμιστικές αρχές για τον εξορθολογισμό των αλυσίδων εφοδιασμού ή τη συμμόρφωση. Ένας αυξανόμενος αριθμός εταιρειών ενσωματώνει επίσης την τεχνολογία PI System™ ως μηχανή δεδομένων μέσα σε έξυπνα προϊόντα και υπηρεσίες.
 • Σκεφτείτε το PI System™ ως μια υποδομή για δεδομένα. Εξυπηρετεί έναν πολύτιμο πόρο - πληροφορίες - σε οποιοδήποτε άτομο στον οργανισμό σας γρήγορα και αξιόπιστα.
Image
Image

Στοιχεία του συστήματος PI™

Το PI System™ αποτελείται από διάφορες τεχνολογίες, αλλά μπορείτε να το δείτε με αυτόν τον τρόπο:

Διακομιστής PI:

500+ διεπαφές σημαίνουν διάχυτη συμβατότητα. Αυτό συλλαμβάνει, συμπιέζει και οργανώνει δεδομένα αισθητήρων και άλλων συσκευών. Προβάλετε τα δεδομένα με τη σειρά ή συγκρίνετε πολλαπλές συσκευές σε πλαίσιο εργασίας.

Εργαλεία PI System™:

Για την οπτικοποίηση και τη βελτίωση των δεδομένων του PI System™. Τα προϊόντα περιλαμβάνουν το PI Vision (για οπτικοποίηση μέσω κινητών τηλεφώνων) και το DataLink (προσθήκη στο Excel).

Σύνδεσμοι και ολοκληρωτές PI System™:

Οι σύνδεσμοι, οι ολοκληρωτές και οι υπηρεσίες cloud επιτρέπουν τη ροή δεδομένων μέσα και έξω από το σύστημα PI™ προς συσκευές, άλλες εφαρμογές ή/και υπηρεσίες cloud.
Image
Image

Η OSIsoft είναι τώρα μέρος της AVEVA

Μαζί, η OSIsoft και η AVEVA ξεκλειδώνουν το Performance Intelligence για τους βιομηχανικούς οργανισμούς. 
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της AVEVA για να μάθετε περισσότερα.

INTEC

Ομάδα & Έργα

Η INTEC S.A. είναι συνεργάτης της OSIsoft (Value Adder Reseller + System Integrator) για πάνω από 20 χρόνια. Είμαστε από τις ελάχιστες εταιρείες σε όλο τον κόσμο, οι οποίες έχουν αποκτήσει το καθεστώς Premier Partner από την OSIsoft. Ένας πάροχος λογισμικού και υπηρεσιών ψηφιοποίησης και ΟΤ, με τεχνογνωσία στη βιομηχανική κυβερνοασφάλεια και τους αυτοματισμούς, που εργάζεται προς την κατεύθυνση της σύγκλισης IT/OT. Συνδυάζουμε τις γνώσεις μας στον βιομηχανικό τομέα, με την τεχνογνωσία μας στον τομέα της πληροφορικής, για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να μεγιστοποιήσουν την απόδοση των επενδύσεων τους σε επιχειρησιακά δεδομένα και συστήματα πληροφορικής. Ειδικά όσον αφορά το PI System™ της OSIsoft, η εξειδικευμένη ομάδα μας αποτελείται από εξαιρετικά έμπειρους επαγγελματίες κατέχοντας όλες τις διαθέσιμες διαπιστεύσεις (υποδομή PI System™ - εγκατάσταση PI System™ - ανάπτυξη εφαρμογών PI System™). 
Ενδεικτικά οι υπηρεσίες που παρέχουμε- εκτός από την Εγκατάσταση και Διαμόρφωση Νέων Έργων PI System™- περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

 • Ανάπτυξη προσαρμοσμένων εφαρμογών,
 • Αναπλήρωση από ιστορικούς 3ου μέρους,
 • Αναβάθμιση του υπάρχοντος PI System™ στις τελευταίες εκδόσεις και μετακίνηση σε περιβάλλοντα VM & Cloud,
 • Ανάπτυξη πολύπλοκων υπολογισμών πλαισίου AF και συμβάντων,
 • Ανάλυση,
 • Διασύνδεση με συστήματα ERP (SAP, Maximo, Navision κ.λπ.),
 • Σχεδιασμός και υλοποίηση λύσεων υψηλής διαθεσιμότητας,
 • PI έλεγχοι ασφάλειας στον κυβερνοχώρο,
 • Υπηρεσίες υποστήριξης καθώς και
 • Κατάρτιση προσαρμοσμένη στις ανάγκες των πελατών μας.
Έχουμε υλοποιήσει και υποστηρίξει διάφορα έργα στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Μάλτα, τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, την Ελβετία, την Ιταλία, τη Ναμίμπια, το Τσαντ και τη Σαουδική Αραβία.
Η INTEC υποστηρίζει και ενισχύει τον ψηφιακό μετασχηματισμό των βιομηχανικών εταιρειών σε διάφορους κλάδους, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να μετατρέψουν μεγάλες ποσότητες δεδομένων σε πληροφορίες, πληροφορίες σε γνώση, γνώση σε δράση και τελικά δράση σε κέρδη. 
Ολα ξεκινούν με τη μετάδοση των σωστών δεδομένων στους σωστούς ανθρώπους τη σωστή στιγμή - μέσω του PI System™.